Camping Service

Vi tilbyder vi en omfattende service, der inkluderer både vask og reparation af dit campingudstyr.

Hvad vi tilbyder i Camping

Forlæng levetiden på dit fortelt med vores professionelle imprægneringstjeneste. Vi beskytter mod regn, sol og snavs, så dit fortelt forbliver i topform og klar til enhver campingtur.

Få dit fortelt repareret hurtigt og professionelt. Vi fikser alt fra små huller til større skader, så dit fortelt er klar til nye eventyr. Kontakt os for en uforpligtende vurdering og hurtig service.

Få dit fortelt til at skinne igen med vores professionelle vaskeservice. Vi fjerner snavs, pletter og skimmel, så dit fortelt bliver som nyt. Hurtig, effektiv og skånsom behandling, der forlænger levetiden på dit udstyr.

Hold dit villatelt i topform med vores professionelle vask og imprægnering. Vi sørger for, at dit telt forbliver rent, vandtæt og modstandsdygtigt over for vind og vejr, så du kan nyde komforten i naturen i mange år frem.

Hold dine spejdertelte og tipi telte i perfekt stand med vores professionelle vask og imprægnering. Vi sørger for, at dine telte er rene, vandtætte og klar til næste eventyr.

Hold dit fortelt friskt og rent med vores professionelle vask af gulvtæpper. Vi fjerner effektivt snavs, pletter og lugt, så dit gulvtæppe ser ud som nyt igen.

Hold dine markisser i perfekt stand med vores professionelle vask og reparation. Vi fjerner snavs og pletter grundigt og reparerer eventuelle skader, så dine markisser ser ud som nye igen.

Hold dine parasolduge rene og i perfekt stand med vores professionelle vask- og reparationstjenester. Vi fjerner snavs, pletter og genopretter dugens kvalitet, så den ser ud som ny.

Har du brug for hjælp? Vi står klar til at assistere dig med dine spørgsmål eller problemer. Kontakt os, og vi finder hurtigt en løsning, så du kan komme videre uden besvær.

Marine Service

Hold din båd i topform med vores professionelle marineservice. Vi tilbyder alt fra regelmæssig vedligeholdelse til reparationer og sæsonklargøring, så du kan nyde bekymringsfri sejlture.

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi står klar til at assistere dig. Kontakt os i dag, og lad os finde den bedste løsning til dine behov.

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os hvis du sidder inde med spørgsmål og ønsker svar. Eller hvis du ønsker at bestille tid eller et af vore services