Yderligere i marine

Er din opgave ikke på listen? Så er der stadig hjælp at hente.

Ekspertise til din båd

Hos Friluft Service tilbyder vi ikke kun service til campingvogne, men også en bred vifte af ydelser til både og andre marinefartøjer. Vores Yderligere Services i Marine er udviklet med det formål at sikre, at din båd altid er i optimal stand, klar til at møde havets udfordringer. Uanset om det drejer sig om vedligeholdelse, reparationer eller opgraderinger, står vores erfarne team klar til at tage sig af din båd med højeste professionalisme og kvalitet.

Regelmæssig vedligeholdelse af din båd er afgørende for at sikre, at den fungerer korrekt og er sikker på vandet. Vores eksperter hos Friluft Service udfører alt fra motor- og skrogreparationer til inspektion og opgradering af elektriske systemer. Vi forstår, hvor vigtig din båd er for dig, og vi stræber efter at levere tjenester, der forlænger dens levetid og forbedrer din oplevelse på vandet.

Vores services omfatter en række specialiserede tjenester designet til at holde din båd i perfekt stand. Vi tilbyder grundige motorinspektioner og vedligeholdelse for at sikre, at din båd altid er klar til at sejle. Vores team udfører også skrogreparationer og malerarbejde for at beskytte din båd mod elementerne og forlænge dens levetid. Derudover sørger vi for, at alle dine elektriske systemer fungerer fejlfrit, fra navigationsudstyr til belysning og underholdningssystemer.

Når du vælger Friluftservice, vælger du et team af dedikerede fagfolk med omfattende erfaring inden for marineindustrien. Vores servicecenter er fuldt udstyret med den nyeste teknologi, hvilket gør os i stand til at håndtere enhver form for marinearbejde, uanset kompleksiteten. Vi er stolte af at tilbyde en personlig service, der er tilpasset dine specifikke behov, og vi gør det til vores mission at sikre, at du kan nyde din tid på vandet uden bekymringer. Book en aftale med Friluft Service i dag, og lad os hjælpe dig med at holde din båd i topform.

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os hvis du sidder inde med spørgsmål og ønsker svar. Eller hvis du ønsker at bestille tid eller et af vore services

Hvad vi tilbyder i Marine

Forlæng levetiden på din kaleche med vores effektive imprægneringstjeneste. Vi beskytter din kaleche mod vind, vejr og UV-stråler, så den forbliver vandtæt og ser ny ud længere.

Få din kaleche til at se ud som ny med vores professionelle kalecherens. Vi fjerner skidt, pletter og alger, så din båd eller campingvogn altid fremstår flot og velplejet.

Har din kaleche brug for reparation? Vi tilbyder professionel reparation af kalecher til både og campingvogne, så de kan modstå vind og vejr.

Få dine sejl i topform med vores professionelle reparationstjenester. Vi tilbyder hurtige og pålidelige løsninger, der forlænger sejlenes levetid og sikrer optimal ydeevne på vandet.

Hold dine bådmåtter friske og rene med vores professionelle rensetjeneste. Vi fjerner snavs, pletter og lugt, så dine måtter ser ud som nye igen. Perfekt til at forlænge levetiden og bevare komforten ombord.

Beskyt dig selv og din båd mod vind og vejr med vores kvalitets sprayhoods. Designet til at modstå de hårdeste forhold, giver vores sprayhoods optimal beskyttelse, samtidig med at de tilføjer et stilfuldt look til din båd.

Hold dine bådhynder friske og rene med vores professionelle rensningstjenester. Vi sørger for, at både indendørs og udendørs hynder får en grundig og skånsom behandling, der forlænger deres levetid og sikrer komforten ombord.

Vi tilbyder omfattende services til marineindustrien, herunder vedligeholdelse og reparationer. Uanset om du ejer en mindre båd eller et større fartøj, står vores erfarne team klar til at sikre, at du får mest muligt ud af dit maritime eventyr.

Har du brug for hjælp? Vi står klar til at assistere dig med dine spørgsmål eller problemer. Kontakt os, og vi finder hurtigt en løsning, så du kan komme videre uden besvær.

Camping Service

Få din campingvogn i topform med vores pålidelige campingservice. Vi tilbyder vedligeholdelse, reparationer, og sæsonklargøring, så du altid er klar til dit næste eventyr.

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi står klar til at assistere dig. Kontakt os i dag, og lad os finde den bedste løsning til dine behov.

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os hvis du sidder inde med spørgsmål og ønsker svar. Eller hvis du ønsker at bestille tid eller et af vore services